the-next-generation-hoge-school-amsterdam-logo

Project Cece

Project Cece is dé website die jou helpt bij het vinden van duurzame en eerlijke kleding. Het aanbod van verschillende duurzame winkels is op deze website samengevoegd zodat je niet meer van webshop naar webshop hoeft. Op de website van Project Cece vind je een gigantisch aanbod van duurzame kleding, waar je gemakkelijk doorheen kan scrollen en kan selecteren op prijs en kleur. De kleding kan gefilterd worden keurmerk en op de labels: milieuvriendelijk, eerlijk, steunt lokale bevolking, lokaal geproduceerd en diervriendelijk/veganistisch. Als je niet op de hoogte bent van wat de keurmerken betekenen kun je een korte uitleg vinden op de ‘Keurmerken’ pagina of over het keurmerk icoontje hoveren. Bij elk product op www.projectcece.nl vind je informatie over het merk en wat deze doet op gebied van duurzaamheid. Bij Project Cece kun je dus in één oogopslag zien wat het verhaal is achter het kledingstuk.

Project Cece is gesticht door drie Amsterdamse studenten die vonden dat het allemaal wel wat overzichtelijker kon. Zelf wilden zij erg graag eerlijk en duurzaam winkelen, maar het was vaak een enorme zoektocht voordat de juiste webshop was gevonden en was uitgezocht of het merk wel aan de juiste eisen voldeed. Dus besloten ze zelf een website te bouwen die het makkelijk en inzichtelijk maakt om de bewuste keuze te maken.

Er zijn ook andere websites die het aanbod van kleding en/of producten verzamelen die duurzaam zijn. Wat Project Cece onderscheid van de anderen is dat de klant bij Project Cece zelf kan bepalen wat zij/hij belangrijk vindt. Sommige merken hebben (nog) geen keurmerk, maar zijn wel erg duurzaam. Jij kan zelf beslissen of je het genoeg vind om hen op hun woord te geloven of dat je alleen maar kleding met een bepaald keurmerk wilt bekijken. Vind jij het van hoofdbelang dat de kleding diervriendelijk is gemaakt, dan kun je daar op selecteren. Het selecteren van labels en keurmerken doe je door middel van simpele icoontjes en filters. Als je besluit een kledingstuk te kopen dan word je doorverwezen naar de webshop van de aanbieder. Project Cece verkoopt dus zelf niets, maar is een doorgeefluik voor duurzame mode. Bewust winkelen was nog nooit zo makkelijk!

Bij Project Cece geloven we dat kleding veel meer waarde krijgt als je weet waar het vandaan komt en door wie het is gemaakt. De kledingindustrie is een van de meest vervuilende industrieën op de wereld, ook worden de arbeiders die de kleding produceren vaak niet eerlijk betaald en behandeld. Er moet een verandering komen in de kledingindustrie en daar dragen wij graag aan bij. Jij toch ook?

Contactgegevens

Adres Oetewalerstraat 83 1093 ME te Amsterdam
Website https://www.projectcece.nl/
Telefoonnummer