Nieuwe Partner: Local Goods Market

Pakhuis de Zwijger organiseert sinds april 2014 in samenwerking met Indie Brands de Local Goods Market in De Hallen in Amsterdam West. Op de markt worden lokale producten uit Amsterdam en omgeving verkocht: food & non-food. Van meubels, kleding, tassen, fietsen, handgemaakte accessoires tot lampen, flesjes en fotoboeken, maar bijvoorbeeld ook homemade worsten, chocola, thee en bier.

De Local Goods Market focust zich voornamelijk op Amsterdamse ondernemers, maar daarnaast vinden zij het ook leuk als hier deelnemers tussen staan van verder weg. Iedereen kan zich aanmelden om op de markt te staan, maar soms zijn er wel speciale thema’s waaraan de marktstands aan moeten voldoen.

Zo organiseert de Local Goods Market op 25 en 26 april 2015 de Fair & Green Special. Deze special van de Local Goods Market staat in het teken van Fair & Green. Eerlijk, fairtrade, gerecyclede merken die bijdragen aan een betere wereld staan dat weekend in de spotlight. De geselecteerde merken heeft de Local Goods Market samen gedaan met OneWorld. OneWorld houdt zich bezig met mondiale verbondenheid en duurzame lifestyle.

Toegang van de Local Goods Market is altijd gratis en je kunt vrijblijvend een kijkje komen nemen in De Hallen, wat zeker een aanrader is!