the-next-generation-amsterdam-groen-duurzaam

Over The Next Generation

The Next Generation is hét online platform waar jij als Amsterdammer geïnspireerd en gemotiveerd wordt om bewustere keuzes te maken. Duurzame keuzes en een duurzame levensstijl. Maar wat houdt het nou in? Hoe moet dat dan? Voelt het als grijpen in het niks? The Next Generation begrijpt dit probleem en geeft hier gehoor aan, het platform dat jou op een makkelijke manier kennis leert maken met het nemen van kleine makkelijke stapjes richting het creëren van een bewuster leven.

Het in contact staan met elkaar is voor ons het uitgangspunt, dit is de reden dat wij jou als consument willen verbinden aan onze brede kring van bewuste en lokale ondernemers, onze eigen echte Ecopreneurs. Steeds meer ondernemers zijn bezig met het thema duurzaamheid binnen hun bedrijfsvoering en willen dit naar buiten dragen. Door de inzet van de ‘Ecomap’ is er altijd een Ecopreneur naar jouw product- en of dienst voorkeur in de buurt. Soms dichterbij dan je denkt. Stuk voor stuk hebben zij een uniek verhaal, waar wij jou mee willen inspireren. Niet alleen de ontwikkelingen en het unieke verhaal van deze ondernemers willen wij met jouw delen, ook willen wij bewustzijn creëren door dagelijks informatieve en inspirerende blogs te posten rondom dit thema via al onze social mediakanalen.

Wij willen natuurlijk wel meer dan alleen jou laten zien wat er bij jou in de buurt zit, wij willen graag de Amsterdammer kritischer laten worden op het oh zo brede gebied van duurzaamheid. Daarom bieden wij jou ook een unieke kennisbank aan hoe je bewuster en groener kan leven. Om de stap drempel nog lager te maken, bieden wij ook nog eens verschillende producten van onze Ecopreneurs aan op de website. Dat maakt het allemaal net even wat makkelijker. Overtuigd? Be part of The Next Generation!

THE NEXT GENERATION STIMULEERT DE GROEI VAN LOKALE BEWUSTE ONDERNEMERS “Ecopreneurs” IN AMSTERDAM

DUURZAAM AMSTERDAM

Amsterdam en duurzaamheid, gelukkig krijgt dit thema steeds meer aandacht binnen onze prachtige stad. Er zijn in Amsterdam steeds meer start-ups, ondernemers en organisaties die zien dat het anders kan. Anders in de zin van verantwoord ondernemen en een bewuste keuze maken om ‘iets’ beter te doen of leveren dan alleen maar streven naar winst. Wij willen deze ondernemers, onze Ecopreneurs, zichtbaar maken en verbinden met jou. Vind gemakkelijk biologische en duurzame Ecopreneurs via onze Ecomap. Kom erachter wat het verhaal is achter de onderneming waar je misschien wel elke dag langs loopt. Zoek bewust in Amsterdam.

WORKING TOGETHER?

MEEDENKEN OVER NIEUWE IDEEËN? SAMENWERKEN? NIEUWS OVER DUURZAAMHEID IN AMSTERDAM?