GrownDownTown

growndowntown-logo-amsterdam-thenextgeneration

GrownDownTown is Amsterdam aan het vergroenen en vergroenten. Met maatwerkoplossingen maken zij het verbouwen van groenten, vruchten en kruiden in de stad eenvoudig en aantrekkelijk. Op het dak, tegen de gevel, in hotels en in restaurants, GrownDownTown denkt mee met de ondernemer hoe er op bijzondere wijze met speciale gewassen een tuin kan worden aangelegd.

De missie van GrownDownTown is de stad vergroenen en vergroenten. Zij bieden oplossingen om voedselproductie weer te laten zien en te laten plaatsvinden in, op en rond gebouwen, of dit nu hotels, restaurants, kantoren of huizen zijn. Als groot bijkomend voordeel zorgen zij daarmee ook voor een beter stedelijk leefklimaat.

Benieuwd naar een prachtige daktuin van GrownDownTown?

GrownDownTown werkt vanuit de creatieve werkplek B. Amsterdam. In B. vestigen zich talloze startups, wat zorgt voor een energieke en dynamische werkomgeving. Het dakterras met tuin is ontworpen en aangelegd door GrownDownTown en wordt met veel liefde onderhouden. Deze daktuin is voor iedereen toegankelijk en geeft je een mooi uitzicht over Amsterdam.

Meer informatie? Bezoek de website: http://www.growndowntown.com

Kijkje nemen? Bezoek B. Amsterdam: Johan Huizingalaan 763a – 1066 VH Amsterdam