youth-food-movement-the-next-generation

Youth Food Movement (YFM)

Youth Food Movement (YFM) is een nationale jongerenorganisatie die zich inzet voor een good, clean en fair voedselsysteem. Dit houdt in dat mensen weer respect krijgen voor dat wat er op hun bord ligt en voor de weg die het eten daarvoor heeft moeten afleggen. YFM wil zoveel mogelijk aandacht creëren voor dierenwelzijn, reductie van gifstoffen in voedsel en dat er hiervoor een eerlijke prijs aan producenten betaald wordt.

Het doel van de samenwerking met Youth Food Movement & The Next Generation is om de producent en consument dichter bij elkaar te brengen. Samen geloven wij er namelijk in dat er meer respect en kennis over voedsel gegeneerd wordt, wanneer het achterliggende verhaal duidelijk naar de consument gecommuniceerd wordt. Middels deze samenwerking hopen wij de weg naar good, clean & fair food laagdrempeliger te maken.

Ben je benieuwd geraakt wie zich bij YFM hier sterk voor maken en welke dagelijkse activiteiten uitgevoerd worden? Regelmatig worden er activiteiten en projecten georganiseerd, waar jij aan mee kan doen!

Kijk voor meer informatie op www.youthfoodmovement.nl/amsterdam. Je kunt vragen ook mailen naar [email protected]