Hulp gezocht!

www.thenextgeneration.nl is op zoek naar een website topper die een aantal – relatief kleine – aanpassingen kan maken aan onze website. Verder zijn wij opzoek naar gemotiveerde Amsterdammers die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid, goede ideeën hebben en mee willen werken om dit platform tot een groot succes te brengen.

——— Het platform in het kort ———

The Next Generation is een platform waar wij het thema duurzaamheid toegankelijker willen maken voor Nederlanders (nu nog de Amsterdammer). Dit doen wij bijvoorbeeld door een overzicht te geven van alle duurzame initiatieven in onze Ecomap van Amsterdam.

Met het platform willen wij onze bezoekers verbinden met duurzame initiatieven en daarnaast een netwerk opbouwen van bewuste bedrijven.

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan dit platform? Stuur dan een mail naar [email protected].

——— Iets meer uitleg over het probleem ———

De opmaak van de individuele Ecopreneur pagina is op het moment niet naar wens, voorbeeld: https://thenextgeneration.nl/ecopreneur/beter-en-leuk/

We willen het liefste de titel en afbeelding net zoals de nieuwsartikelen: https://thenextgeneration.nl/nieuwe-serie-prijsvechter-grote-gevolgen-kleine-prijzen/.

Verder zal de tekst gecentreerd moeten en in een soort van blok, willen we graag de openingstijden en tags verwijderen en nog iets van een slider toevoegen aan het einde van de tekst, met afbeeldingen van de locatie. Onze vorige webdeveloper heeft de individuele Ecopreneurs pagina (brand) gelinkt aan een soort van invoermechanisme (Dit mechanisme is buiten het aangeschafte WordPress template ingebouwd). Het is dus belangrijk dat alles hierbij synchroon loopt.

Daarnaast willen we de kaart op https://thenextgeneration.nl/ecopreneurs/ een stuk groter laten weergeven.

Graag een prijsindicatie of bij behoefte aan meer informatie [email protected]