Veelgestelde vragen

INFORMATIE ONDERNEMERS

Welke Ecopreneurs mogen op de website?

Elke Amsterdamse duurzame organisatie die zin heeft om samen met andere leden de lokale duurzame economie te versterken. Duurzaam ondernemen zal in de kernwaarde van de onderneming moeten staan.

Hoe lang loopt een lidmaatschap?

Je lidmaatschap gaat in vanaf de eerste dag van de maand die volgt op je lidmaatschapsbevestiging. De looptijd van je lidmaatschap bedraagt twaalf maanden. 

Waarom een lidmaatschap een goede investering is?

Wij zorgen ervoor dat jouw duurzame organisatie meer naamsbekendheid krijgt binnen Amsterdam. Je versterkt niet alleen de verkorte keten en lokale economie, maar ook jouw organisatie. Samen leer je van elkaar door kennis uit te wisselen. Wij ondersteunen ondertussen jouw verkoop en naamsbekendheid online en vertellen het verhaal achter jouw organisatie. 

Waarom brengt een uitgebreide bedrijfspagina (lidmaatschap) jaarlijkse kosten met zich mee?

Een duurzame netwerk opbouwen gebeurt niet in een dag. Maar wij van The Next Generation zijn er wel elke dag mee bezig. We breiden ons netwerk voortdurend uit met interessante organisaties en houden nauw contact met alle Ecopreneurs. Zo weten we voortdurend wat er leeft binnen de stad. Om bewoners en ondernemers aan ons platform te binden, brengt kosten met zich mee. De kosten van de website, werkplek en marketinguitgaven verhalen wij uit de jaarlijkse lidmaatschappen van onze Ecopreneurs. 

Hoe kun je jouw lidmaatschap stopzetten?

Op elk moment kun je jouw lidmaatschap stopzetten. Laat ons dit weten via [email protected] Je lidmaatschapsbijdrage terugvorderen is niet mogelijk. The Next Generation kan je lidmaatschap zonder voorafgaande ingebrekestelling of rechterlijke machtiging en zonder enige vorm van vergoeding met onmiddellijke ingang beëindigen in de volgende situaties:

  • Je vraagt het faillissement aan of wordt failliet verklaard
  • Je zet je handelsactiviteit stop of je bedrijfsvoering wordt zodanig aangepast dat deze in tegenspraak lopen met de raaklijnen waar The Next Generation zich aan vasthoudt. 

Vraag niet beantwoord? Neem contact met ons op